surmysuu
surmysuusurmysuu

بايد بگوييم كه يكي از وسيله هاي پر استفاده در فست فودها و رستوران فر مي باشد كه اين وسيله انواع مختلفي دارد و براي پخت هر نوع غذايي بايد با توجه به برنامه پخت آنخريداري شود. يكي از ويژگي هايي كه فر پيتزا بايد دارا باشد و آن را به يكي از منحصر به فردترين و بهترين فر براي پخت پيتزا تبديل مي كند قابليت پخت پيتزا بطور يكنواخت و مداوم مي باشد.حال در اين مرحله به اين سوال مي رسيم كه بهترين فر براي پخت پيتزا كدام است اگر شما عزيزان قصد راه اندازي فست فود يا آشپزخانه صنعتي را داريد و تمايل به پختپيتزا در منوي غذايي خود داريد بايد دقت داشته باشيد كه براي خريد بهترين فر براي پخت پيتزا اطلاعاتي را داشته باشيد تا فريب نخوريد و سرمايه خود را براي جنس تقلابي هدر ندهيد.تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد كه بهترين فر براي پخت پيتزا را براي شما معرفي كنيم:

بهترين فر براي پخت پيتزا

بهترين فر براي پخت پيتزا

بهترين فر براي پخت پيتزا

يكي از محبوب ترين و دوست داشتني ترين غذاهاي فست فودي كه افراد در تمامي دوران زندگي خود و در هر سني كه باشند از خوردن آن لذت مي برند پيتزا مي باشد.اين غذاي فست فودي دوست داشتني با روش و شيوه هاي متفاوتي پخت مي شود و اصل اين غذا به ايتاليا بر مي گردد.در بين روش هاي پخت پيتزا يكي از بهترين روش هاي پخت آن، فر مي باشد. اين روش پخت پيتزا طرفداران زيادي دارد و از نظر افرادي كه پيتزاهايي با روش هاي پخت مختلفي را تجربه كرده اند پخت پيتزا در فر باعث طعم واقعي پيتزا مي باشد و خوشمزه ترين روش پخت محسوب مي شود. حال مي خواهيم بدانيم كه بهترين فر براي پخت پيتزا كدام است؟ روش پخت پيتزا خيلي راحت ميباشد بطوري كه تمامي مواد مورد نياز براي تهيه ي پيتزا را مخلوط مي كنيم. سپس آن ها را به همراه سس روي خمير پيتزا قرار مي دهيم. قسمت مهم پخت پيتزا تايم دادن و قرار دادن آن در فر مناسب جهت پخت مي باشد و بايد حواستان باشد تا پيتزا خيلي در فر قرار نگيرد و بسوزد يا خيلي زود از فر خارج نكنيد كه مواد و خمير آن خام باشد و بطور كامل نپخته باشد.

البته حرارت فر يكي از فاكتورهاي مهم در پخت پيتزا مي باشد زيرا بسياري از فرها از حرارت خوبي برخوردار نمي باشند و پخت فر با زمان زيادي همراه است. اما در ستوران ها و فست فودي ها كه مدام مشتريان در حال سفارش مي باشند بايد فري را انتخاب كنيد كه اين قابليت را داشته باشد تا در دماي يكنواخت و مناسب و بطور مداوم كار پخت پيتزا را بدون وقفه انجام دهد و پاسخگو نياز مشتريان باشد و آنها را براي صرف پيتزا معطل نگه ندارد.در اين قسمت از مقاله به معرفي بهترين فر براي پخت پيتزا كه در مجموعه فست فود شاپ موجود مي باشد مي پردازيم:

  • فر صندوقي پيتزا : اين دستگاه مانند يك صندوق است كه از استيل ساخته شده است و درون آن سنگ يا آجر و سراميك است. پس از اينكه پيتزاي پخته نشده را در آن قرار مي دهيد ،حرارت به پيتزا وارد مي شود.اين دستگاه پوسته خمير پيتزا را بصورت مساوي حرارت مي دهد و پنيرهاي پيتزا را آب مي كند و براي رستوران ها يا ساندويچي هايي كه قصد دارند پيتزاي لذيذ درست كنند مناسب است. فر صندوقي برقي پيتزا مستر يكي از بهترين فر براي پخت پيتزا مي باشد كه با مدل PM732 و ظرفيت هر طبقه ۶ عدد پيتزا با قطر ۲۳ سانت و ساخت كشور سوئد مي باشد . اين مدل فر در فست فود شاپ هم بصورت نو و كاركرده موجود مي باشد.فست فود شاپ يكي از بهترين ارائه كننده هاي بهترين فر براي پخت پيتزا بصورت نو كاركرده مي باشد.جهت اطلاع از قيمت و مشخصات بيشتر مي توانيد با كارشناسان فروش ما تماس حاصل نماييد.
  • فر ريلي پيتزا : فر پيتزا ريلي نام دستگاهي مي باشد كه در صنايع فست فود استفاده مي شود و بسيار كارآمد است و در سايزهاي مختلف با توجه به نياز مشتري ساخته مي شود.دستگاه فر پيتزا ريلي با ظرفيت ها و در سايزهاي دهنه مختلف(عرض محفظه پخت)و سرعت نوار نقاله مختلف،متناسب با سرعت پخت و پز فست فود شما وجود دارد.فر ريلي لينكلن مدل۱۱۵۴ با دهنه ۵۰ در ۱*۱۵۰ با قابليت ارتقا تا سه طبقه و مجهز به سيستم كاهش مصرف انرژي بين ۱۵ تا ۳۰ درصد مناسب براي پخت انواع پيتزا و ساندويچ هاي تنوري مي باشد و ساخت كشور آمريكا است..فر ريلي لينكلن مدل۱۱۵۴ بصورت نو و كاركرده در فست فود شاپ موجود مي باشد.
  • فر گردان : فر گردان پيتزا كوپونه مدل GIOTTO-140 با ظرفيت ۱۰ عدد پيتزا با قطر ۳۵ ميلي متر و زمان پخت بين ۳ تا ۵ دقيق بسته به خمير پيتزاي مصرفي شما دارد و ساخته شده از استيل ضد زنگ و درب شيشه اي پانوراميك و كف ساخته شده از سنگ كورديريت نصب شده روي قاب دوار و داراي عايق هاي تبخير و داراي صفحه چرخشي قابل تنظيم در ۲ دور تند و كند براي پخت قابليت تنظيم دماي پخت صفحه و قدرت المنت بالا و پايين به صورت جداگانه  و قابليت برنامه ريزي براي روشن شدن خودكار امكان ذخيره برنامه پخت تا ۱۰۰ آيتم داراي دو سيستم روشنايي داخلي به همرا هود،فن،موتور مكنده و چراغ هالوژن امكان استفاده از پارو پيتزا كوتاه جهت سهولت بيشتر و ساخت كشور ايتاليا مي باشد كه بصورت نو و كاركرده در فست فود شاپ موجود است.فست فود شاپ يكي از بهترين ارائه كننده هاي بهترين فر براي پخت پيتزا بصورت نو كاركرده مي باشد. جهت اطلاع از قيمت و مشخصات بيشتر مي توانيد با كارشناسان فروش ما تماس حاصل نماييد.

معرفي تجهيزات خط توليد پيتزا با فست فود شاپ

همانطور كه همه ي شما عزيزان در پخت پيتزا به آن واقف هستيد و اين است كه پخت پيتزا شامل سه مرحله ي اصلي مي باشد:

  • تهيه ي خمير و پهن كردن آن :بايد بگوييم به دليل مصرف بالاي خمير پيتزا در پيتزا فروشي ها و فست فودي ها توصيه مي گردد خمير مصرفي را خود در رستوران تهيه كنيد تا از روند توليد و كيفيت خمير خود اطمينان داشته باشيد.براي اين مهم دستگاه هاي مختلفي در بازار موجود مي باشد كه مي توان با كمك مشاوران متخصص در اين زمينه انتخاب بهينه اي داشت.مي توان براي چانه گيري خمير و پهن كردن خمير در ابعاد پن فر و يا پاروي تنور پيتزا نيز تجهيزات متناسب را در نظر گرفت.با اين تجهيزات تضمين بهتري براي حفظ كيفيت خمير از نقطه شروع توليد يك پيتزاي خوب و در مرحله بعد عدم وجود ضايعات خمير در هنگام پخت و سرو ممكن مي شود.
    خمير گير يا دستگاه ميكسر صنعتي به منظور آماده سازي انواع خمير از خمير نان گرفته تا خمير مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گيرد و توانسته سرعت كار را در بسياري از رستوران ها،نانوايي ها،كترينگ ها،فست فودها و شيريني پزي ها به شكل چشمگيري افزايش دهد.
  • دستگاه خمير پهن كن از تجهيزات فست فود،نانوايي و قنادي است كه براي پهن كردن انواع خمير و آماده سازي آن ها براي قرار دادن در تنور و فر مورد استفاده قرار مي گيرد.پس از آماده كردن و وزن كردن چانه ها ، دستگاه خمير پهن كن آنها را متناسب با نوع شيريني،كيك و يا نان با ضخامت مشخص پهن و آماده قرار دادن در تنور مي كند. خمير پهن كن در انواع مدل هاي پهن كن با نوار نقاله ،پهن كن روميزي اتوماتيك ،دستي خانگي و صنعتي و … مناسب براي فعاليت هاي مختلف وجود دارد.
  • تاپينگ پيتزا : بعد از پهن شدن خمير پيتزا در اندازه دلخواه بايد طبق سفارش مشتري از منو رسپي مورد نظر پيتزا شكل بگيرد و نياز به وسيله اي است كه تمامي مواد تشكيل دهنده منو را در اختيار شخصي كه تاپينگ پيتزا را انجام مي دهد قرار مي دهد تا متناسب با سفارش تاپ كند.براي اين مهم انوع خرد كن و ميز تاپينگ به عنوان تجهيزات فست فود در زمينه پيتزا تعبيه شده است كه با تهيه آن مشكلي براي آماده سازي پيتزا نخواهد بود.
    دستگاه هاي خرد كن اتوماتيك كه در فست فود ها،رستوران ها،خطوط ترشي،ميوه و سبزي بكار مي روند و با تيغه هاي مختلف انواع برش ها را در اختيار ما مي گذارند.براي فست فودهاي كوچك و بزرگ انواع خردكن با ظرفيت هاي مختلف موجود است كه مي توانند تا سرعت ۳۰ كيلوگرم در دقيقه به روند كار آشپزخانه شما سرعت بخشند و نياز به نيروي انساني را كاهش مي دهد.
    يكي از پركاربردترين تجهيزات فست فودها در پخت پيتزا تاپينگ پيتزا مي باشد.سرعت تفكيك،دسته بندي و آماده سازي مواد اوليه با داشتن اين محصول بالاتر مي رود.تاپينگ پيتزا و ساندويچ داراي يك ميز كار ،يخچال صنعتي خوابيده و لگن هاي كوچك براي دسته بندي مخلفات ساندويچ و پيتزا است.بخش زيرين اين محصول،به صورت يخچالي است و اعمال سرما به ظرف ها موجب حفظ و نگهداري مواد اوليه مي شود.
  • پخت پيتزا در فر :براي پخت پيتزا در رستوران و فست فودها گزينه هاي مختلفي از انواع فرهاي صنعتي در بازار وجود دارد.فرهاي صنعتي براي پخت پيتزا به شكل هاي تنوري و ريلي موجود مي باشند كه هر كدام با سوخت هاي برقي و گازي كار مي كنند،از جمله تفاوت هاي اين فرها با هم اين است كه در فرهاي ريلي كه قيمت بالاتري نسبت به فرهاي تنوري دارندسرعت پخت بالا و نياز كمتري با كارگر ماهر است در ضمن براي پخت انواع پيتزاهاي آمريكايي مناسب هستند ولي براي پيتزاهاي ايتاليايي فرهاي صندوقي و يا تنورهاي سنتي پيشنهاد مي شود. تجهيزات فست فود در زمينه پخت پيتزا با برندهاي متنوعي موجود هستند ، با مشاوره آگاهانه برندهاي متناسب با فعاليت رستوران انتخاب مي شود.

زمان پخت پيتزا در فر صندوقي

پس از اينكه پيتزاي پخته نشده را در آن قرار مي دهيد ،حرارت به پيتزا وارد مي شود.اين دستگاه پوسته خمير پيتزا را بصورت مساوي حرارت مي دهد و پنيرهاي پيتزا را آب مي كند و براي رستوران ها يا ساندويچي هايي كه قصد دارند پيتزاي لذيذ درست كنند مناسب است. فر صندوقي برقي پيتزا مستر يكي از بهترين فر براي پخت پيتزا مي باشد كه با مدل PM732 و ظرفيت هر طبقه ۶ عدد پيتزا با قطر ۲۳ سانت و ساخت كشور سوئد مي باشد .زمان پخت پيتزا در فر صندوقي بين ۲ الي ۴ دقيقه مي باشد.

تفاوت انواع فر پيتزا

از جمله تفاوت انواع فر پيتزا با هم اين است كه در فرهاي ريلي كه قيمت بالاتري نسبت به فرهاي تنوري دارند سرعت پخت بالا و نياز كمتري با كارگر ماهر است در ضمن براي پخت انواع پيتزاهاي آمريكايي مناسب هستند ولي براي پيتزاهاي ايتاليايي فرهاي صندوقي و يا تنورهاي سنتي پيشنهاد مي شود. تجهيزات فست فود در زمينه پخت پيتزا با برندهاي متنوعي موجود هستند ، با مشاوره آگاهانه برندهاي متناسب با فعاليت رستوران انتخاب مي شود.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1399/11/1  ] [ ۱۴ ] [ surmysuu ] [ ]

وقتي نوبت به افتتاح رستوران  و يا فست فود مي رسد ، هزينه هاي راه اندازي سريع مي توانند اضافه شوند. همراه با اجاره فضاي تجاري ، مجوزها و هزينه هاي بازاريابي و تبليغات ، ليست تجهيزات فست فود يكي از اصلي ترين هزينه هاي راه اندازي براي فست فود است. در خريد تجهيزات فست فود قصد شمااين است كه شما مي خواهيد سرورها ، ميزبان ها و كارمندان آشپزخانه خود را به ابزارهايي كه براي انجام كار روزانه به آن نياز دارند مجهز كنيد. در اين مقاله به بيان راهنماي خريد تجهيزات فست فود مي پردازيم تا انتهاي مقاله همراه ما باشيد:

راهنماي خريد تجهيزات فست فود

راهنماي خريد تجهيزات فست فود

كدام ابزارها براي راه اندازي فست فود ضروري هستند؟

البته اين بستگي به اين دارد كه چه نوع غذايي را سرو مي كنيد و چه نوع خدماتي را اجرا مي كنيد. مثلا يك رستوران سنتي تجهيزاتش با يك فست فودي كه تخصص در تهيه برگر دارد متقاوت مي باشد. پس خريد تجهيزات ضروري فست فود در گام اول به منوي شما بر مي گردد.

در اينجا ۲۱ مورد از تجهيزات مورد نياز فست فود را براي شما بيان كرده ايم:

  1. فرها
  2. تهويه
  3. غذاسازها
  4. ميكسر
  5. برش دهنده ها
  6. پيشخوان هاي آماده سازي غذا و تخته هاي برش
  7. فريزر و يخچال و فريزر
  8. لوازم ايمني
  9. قفسه هاي ذخيره سازي و قفسه بندي
  10. تجهيزات پخت و پز
  11. سرويس دهنده
  12. ظروف ذخيره سازي
  13. غرق شدن
  14. سيستم نمايش آشپزخانه
  15. سيستم نقطه فروش
  16. ميز بخار
  17. تجهيزات شستشو
  18. سنگ تيز كننده
  19. مايكروويو
  20. يخ ساز
  21. گريل گازي يا برقي

۱٫ انواع فرهاي فست فود

اجاق وسايل اصلي موجود در آشپزخانه شما است. نوع اجاق مورد نياز شما تا حد زيادي به نوع رستوران و فست فود و غذايي كه سرو خواهيد كرد بستگي خواهد داشت. اگر صاحب يك نانوايي هستيد ، ممكن است به همان نوع اجاق گاز رستوران هاي غذاخوري خوب احتياج نداشته باشيد.

انتخاب اجاق گاز مي تواند يك فرآيند طولاني باشد ، به همين دليل مهم است كه بدانيم بايد به دنبال چه چيزي باشيم. اين فاكتورها را در انتخاب فر مناسب براي فست فود خود بخاطر بسپاريد:

اندازه

ميزان فضايي كه در آشپزخانه داريد ، اندازه اجاق مورد نظر را تعيين مي كند. نشستن و طراحي چيدمان آشپزخانه تجاري به شما كمك مي كند تا بدانيد واقعاً چقدر فضاي لازم براي اجاق گاز خود داريد. نكته مهم ديگر اين است كه به اين فكر كنيد كه چه مقدار غذا را براي تهيه در حين خدمت برنامه ريزي مي كنيد تا بفهميد به چه ظرفيتي نياز داريد.

كيفيت

فر و اجاق گاز شما قلب آشپزخانه شما است ، بنابراين انتخاب چيزي كه بتواند در برابر آزمايش زمان و استفاده مقاومت كند ، مي تواند تفاوت موفقيت و شكست باشد. اطمينان حاصل كنيد كه مارك هاي مختلف ، بررسي ها ، ضمانت نامه ها و توافق نامه هاي خدمات مختلفي را كه ممكن است به همراه داشته باشد .

توجه به منو

اين بستگي زيادي به نوع پخت و پز شما دارد كه مي خواهيد در فست فود خود انجام دهيد. اولين قدم اين است كه تصميم بگيريد آيا شما يك اجاق برقي يا گاز بخواهيد. گام بعدي اين است كه نوع اجاق مورد نياز خود را بفهميد. اگر در حال باز كردن يك نانوايي يا كافي شاپ هستيد ، شرايط شما با يك رستوران غذاخوري خوب و فست فود متفاوت خواهد بود.

انواع فرها

نوع اجاق گاز (يا اجاق گازهاي مورد نياز شما!) شما به ميزان زيادي به سرو كردن بستگي خواهد داشت. قبل از شروع جستجوي خود ، ليستي از انواع غذاهايي كه تصور مي كنيد از آنها استفاده مي كنيد تهيه كنيد و به شما در محدود كردن گزينه ها كمك مي كند.

اجاق تجاري

اكثر رستوران ها حداقل يك اجاق گاز تجاري يا استاندارد دارند. اين نوع اجاق ها براي پخت و پز حتي به سبك عالي و مناسب براي ظروف پخته شده مناسب هستند. اين مورد را براي اكثر رستوران ها در نظر بگيريد.

اجاق گاز همرفت

برخلاف اجاق هاي تجاري ، اين فرها داراي فن هايي هستند كه به گردش هواي گرم كمك مي كنند. اجاق گاز همرفت براي نانوايي ها ضروري است و ايده آل براي پخت چيزهايي مانند نان ، شيريني ، پاي و كلوچه ، و همچنين تست ، بو دادن و كمبود آب است.

فر تركيبي

فرتركيبي از اجاق گاز همرفت و بخار است. مهمترين مزيت اين نوع اجاق ها قابليت انعطاف پذيري آن است. با يك اجاق تركيبي مي توانيد تفت دهيد ، بخار دهيد ، دود كنيد ، سرخ كنيد ، بپزيد يا كباب كنيد. اجاق تركيبي مي تواند  همه اين كارها را انجام دهد.

فر پيتزا

همانطور كه از نام آن پيداست ، از اين نوع اجاق ها براي تهيه پيتزا استفاده مي شود. به دليل دماي بالاي آن ، استفاده از آن فقط به تهيه پيتزا محدود نمي شود. با يك اجاق گاز پيتزا مي توانيد به تهيه انواع دسرها گرفته تا گوشت ها نيز بپردازيد.

اجاق نقاله

اين نوع اجاق ها را احتمالاً در فروشگاه ساندويچ يا پيتزا فروشي محله خود ديده ايد. در يك اجاق نقاله ، غذا از طريق نوار نقاله عبور مي كند و در آنجا گرم مي شود يا با سرعت و حرارت خاصي پخته مي شود.

۲٫ تهويه

پس از اينكه اجاق ها را مرتب كرديد ، مي خواهيد به فكر تهويه خود باشيد.تهويه هوا باعث مي شود كه جريان هوا براي كارمندان راحت باشد.

آشپزخانه هاي تجاري مي توانند محيطي ناخوشايند و شلوغ براي كار باشند. يك سيستم تهويه كنترل جريان هوا و كنترل دما را در كل آشپزخانه تجاري شما انجام مي دهد و به حفظ محيطي دلپذير ، تميز و سالم براي كاركنان شما كمك مي كند.

هنگام انتخاب طرح تهويه ، پنج فاكتور وجود دارد كه بايد در نظر بگيريد:

ميزان جريان حجم هوا: اين نوعي است كه هوا از طريق مجاري شما حركت مي كند. اگر غالباً با شعله باز كبابي يا آشپزي مي كنيد ، تهويه بيشتري نسبت به تهيه ظرف ماكاروني خواهيد داشت.
فشار استاتيك: اين اساساً مقاومت يا اصطكاك در برابر هوايي است كه از طريق سيستم تهويه شما حركت مي كند. متعادل سازي فشار استاتيك براي اطمينان از اينكه هوا به درستي جريان مي يابد و انرژي به هدر نمي رود كليدي است.
بازده انرژي: يافتن تعادل مناسب با اسب بخار فن كليدي در دستيابي به بهره وري است. اگر موتور فن شما ضعيف باشد ، سريع فرسوده مي شود ، اما اگر بيش از حد نيرو داشته باشد ، خطر هدر رفتن بيش از حد انرژي را خواهيد داشت.
اندازه: اندازه آشپزخانه و فضاي مورد نياز براي سيستم تهويه را در نظر بگيريد. قرار دادن فن شما احتمالاً براساس فضاي موجود يا الزامات ايمني كد آتش نشاني تصميم مي گيرد. اين بايد بخشي اساسي در برنامه ريزي چيدمان آشپزخانه تجاري شما باشد.

سر و صدا: طرفداران مي توانند بلند باشند و مي توانند مقدار قابل توجهي سر و صدا را به آشپزخانه اي كه قبلاً بلند است اضافه كنند. بلندي صداي فن در “sones” محاسبه مي شود و يك پنكه آشپزخانه تجاري بايد بين ۷ تا ۲۱ صدا باشد. هنگام انتخاب سيستم تهويه حتماً از بلندي فن اطمينان حاصل كنيد. كارمندان شما از شما تشكر خواهند كرد

۳٫ غذاسازهاي لازم براي راه اندازي فست فود

غذاساز يك وسيله آشپزخانه است كه مي تواند براي خرد كردن ، برش دادن ، خرد كردن ، خرد كردن و پوره كردن انواع مواد غذايي استفاده شود. در حالي كه انواع مختلفي از غذاساز وجود دارد ، چهار نوع اصلي وجود دارد كه بايد براي رستوران خود در نظر بگيريد.

پردازنده كاسه اي دسته اي

كه معمولاً در خانه شما يافت مي شود ، غذا هنگام پردازش جمع آوري مي شود. كاركنان آشپزخانه مي توانند غذا را به صورت عمودي بيندازند و نوع برشي را كه مي خواهند انتخاب كنند. با استفاده از اين نوع پردازنده مي توانيد كاسه را به راحتي جدا كرده و محتواي آن را خالي كنيد.

غذاساز مداوم

اين نوع پردازشگر به شما امكان مي دهد تا وقتي غذا در حال كار است و غذاي فرآوري شده در يك كاسه جداگانه قرار دارد ، دائماً غذا اضافه كنيد – اين يك گزينه عالي براي آشپزخانه تجاري است.

خردكن

خردكن پردازنده هاي سنگيني هستند كه از تمام فلز ساخته شده اند و حتي مي توانند گوشت را فرآوري كنند. اين ممكن است براي اكثر آشپزخانه هاي تجاري ضروري نباشد.

پردازنده هاي تركيبي

يك نقطه مياني خوب پردازنده هاي دسته اي و مداوم را با استفاده از يك پيوست تركيب مي كند.

۴٫ ميكسر

اگر قصد تهيه هر نوع نان يا دسر را داريد ، بايد در يك مخلوط كن تجاري سرمايه گذاري كنيد. ميكسر خود را بسته به ميزان غذايي كه قصد داريد تهيه كنيد و تعداد دفعات استفاده از آن را انتخاب كنيد.
ميكسر كف

اين يكي از محبوب ترين انواع ميكسرها براي تنظيم تجاري است. اين مدل ها از قدرت بالايي برخوردار هستند و مي توانند مقادير زيادي را در مدت زمان كمي با يكديگر مخلوط كنند. اين براي رستوران هايي كه قصد دارند به طور منظم و با ظرفيت بالا از ميكسر استفاده كنند ايده آل است.

همزن دستي

اين ميكسرها كه به عنوان ميكسر استيك يا مخلوط كن غوطه وري نيز شناخته مي شوند ، دستي هستند و براي تركيب چيزهايي مانند سوپ و سس بسيار مناسب هستند. با استفاده از اين نوع ميكسر مي توانيد با سرعت زياد امولسيون ، خرد يا مخلوط كنيد.

ميكسرهاي آشپزخانه

ميكسرهاي آشپزخانه ميكسرهايي هستند كه شما احتمالاً عادت كرده ايد در نانوايي هاي كوچك ، رستوران هاي كوچك يا حتي در آشپزخانه هاي خانه ببينيد. اگر خروجي خيلي بالايي نداشته باشيد و با فضاي زياد شمارش نكنيد ، اينها عالي هستند.

۵٫ برش دهنده ها

همانطور كه از نام آن مشخص است ، برش دهنده ها ابزاري عالي براي برش دادن چيزهايي مانند گوشت و پنيرها هستند. اگرچه اين مورد براي هر آشپزخانه رستوران لازم نيست ، اما اگر قصد سرو هر چيزي از ساندويچ گرفته تا سردخانه و بشقاب هاي چوبي را داريد قطعاً مفيد خواهد بود.

هنگام خريد دستگاه برش دهنده ، بسته به نياز رستوران موارد زير را در نظر بگيريد:

  • خودكار يا دستي
  • اندازه تيغه
  • توان
  • سبك ، متوسط ​​يا سنگين

۶٫ پيشخوان ها و تخته هاي برش مواد غذايي

ميزهاي آماده ، پيشخوان ها و سطح برش براي آشپزخانه رستوران شما ضروري است. پرسنل شما دائماً از آن براي انواع مختلف كارهاي آماده سازي استفاده مي كنند ، بنابراين شما به چيزي نياز داريد كه همه كاره باشد و بتواند مدت زمان طولاني داشته باشد.

براي پيشخوان هاي شمارنده شما ، فولاد ضد زنگ راهي است كه بايد انتخاب كنيد. اين شمارنده ها محكم هستند ، هيچ باكتري را جذب نمي كنند و در برابر تمام محصولات تميز كننده اي كه بارها روي آنها مي اندازيد مقاومت مي كنند. در خط ، مطمئن باشيد كه در زير پيشخوان هاي خود يخچال كوچك نصب كرده ايد تا كارها به سرعت پيش برود.

در مورد تخته هاي برش ، پلاستيك بهترين شرط شماست. پلاستيك به اندازه چوب متخلخل نيست ، بنابراين پنهان شدن باكتريها در تركها را دشوارتر مي كند. تخته هاي برش پلاستيكي به راحتي تميز مي شوند و در ماشين ظرفشويي ايمن نيستند و به شما كمك مي كنند از آلودگي متقابل جلوگيري كنيد.

نكته حرفه اي: تخته هاي برش پلاستيكي خود را بسته به نوع غذايي كه معمولاً روي آن تهيه مي كنيد كدگذاري كنيد. مثلاً يكي براي گوشت و ديگري براي سبزيجات.

۷٫ فريزر و يخچال

براي تازه نگه داشتن غذاي خود براي بيشترين زمان ممكن (و جلوگيري از هرگونه خطر نقض كد بهداشت و ايمني مواد غذايي) بايد در فريزرها و يخچال هاي با كيفيت سرمايه گذاري كنيد.

ابتدا مي خواهيد اندازه و ظرفيت رستوران خود و سپس ويژگي ها را در نظر بگيريد. در حالت ايده آل ، شما هميشه مي خواهيد يخچال هاي دستي را انتخاب كنيد – اين راحت ترين گزينه براي كاركنان شما است. اگر فضاي خالي داشته باشيد و اگر رستوران شما به مقدار زيادي ذخيره غذا نياز دارد ، از خنك كننده ورودي نيز آسان استفاده مي شود ، ايمن است و گزينه بسيار خوبي است. بعد ، بايد خازن را در نظر بگيريد. در واقع يك كندانسور به تنظيم دماي فريزر يا يخچال كمك مي كند. براي يك خازن مي توانيد يخچال و فريزر بالا يا پايين را انتخاب كنيد. يك كندانسور فوق العاده در جلوگيري از گرفتگي عالي است و هنگام باز شدن هوا گرم به يخچال نمي رسد. كندانسور پايين نصب شده در شرايطي كه تميز كردن و نگهداري از اولويت هاي اصلي هستند بسيار مناسب است. اينها اغلب در نانوايي ها استفاده مي شوند.

صرف وقت براي جستجوي بهترين يخچال يا فريزر ممكن براي رستوران خود به اطمينان از كيفيت هر آنچه مي پزيد كمك مي كند. بنابراين اطمينان حاصل كنيد كه اين قطعه در بالاي ليست اولويت هاي شما قرار دارد!

۸٫ تجهيزات ايمني

شما قبلاً مراحل مجوزها و مجوزهاي لازم براي رستوران را انجام داده ايد ، بنابراين مي دانيد كه سلامتي و ايمني اولويت شماره يك در اين تجارت است.

براي اطمينان از ايمني كاركنان و مشتريان خود ، حتماً موارد ضروري ايمني زير را تهيه كنيد:

  • كپسول هاي اتش نشاني
  • جعبه كمك هاي اوليه
  • تشك كف لاستيكي
  • تابلوهاي كف خيس
  • پيش بندها
  • دستكش هاي اجاق
  • عينك ايمني
  • دوربين هاي امنيتي

۹٫ قفسه هاي ذخيره سازي و قفسه بندي

هر آشپزخانه نياز به قفسه بندي و ذخيره سازي مناسب براي غذاي خشك ، ظروف و تجهيزات دارد. گزينه هاي ذخيره سازي شما بايد استراتژيك و با دوام باشد. اين چيزي نيست كه شما بخواهيد مجبور شويد آن را تغيير دهيد يا جايگزين كنيد ، بنابراين انتخاب ماده مناسب براي اولين بار بايد در اولويت باشد.

وقتي نوبت به ذخيره سازي يا قفسه بندي شما مي رسد ، شما طيف گسترده اي از مواد را براي انتخاب داريد: سيم كروم ، اپوكسي ، روكش شده ، پليمر ، ضد ميكروب و فولاد ضد زنگ. انتخاب شما كاملاً به بودجه ، ميزان استفاده و اولويت شخصي شما بستگي خواهد داشت.

هنگامي كه قفسه هاي ذخيره سازي خود را خريداري مي كنيد ، از خود بپرسيد: آيا تحرك براي شما مهم است؟ اگر چنين است ، به جاي استفاده از دستگاه ثابت يا تركيبي از هر دو ، قفسه هاي ذخيره سازي تلفن همراه را انتخاب كنيد. ممكن است لازم باشد گاه به گاه فضاي ذخيره سازي خود را جابجا كنيد و در اين صورت ، اين كار مفيد خواهد بود.

اطمينان حاصل كنيد كه قفسه بندي خود را به گونه اي مرتب كنيد كه منطقي باشد و به كاركنان شما اجازه دهد به راحتي و به روشي كارآمد چيزها را پيدا كنند. برنامه ريزي براي قفسه بندي و ذخيره سازي ، قسمت مهمي از طرح چيدمان آشپزخانه تجاري شماست.

۱۰٫ تجهيزات پخت و پز مورد نياز براي راه اندازي فست فود

چه كسي وقت دارد كه قاشق مزه دار را در بين ظروف متوقف كرده و بشويد؟ نه كارمندان شما بهترين راه براي فكر كردن در مورد مقدار تجهيزات پخت و پز ، تغيير كاربري است. براي اجراي يك شيفت كامل بدون شستن ظرف چه چيزي نياز داريد؟

اطمينان حاصل كنيد كه مقادير زيادي از موارد زير را داشته باشيد:

  • قابلمه (در هر اندازه) با درب
  • قاشق براي مخلوط كردن و چشيدن
  • چاقوهاي سرآشپز
  • كاسه هاي مخلوط كردن
  • سوت زدن
  • كفگير
  • ملاقه ها
  • انبر
  • ماهيتابه ها
  • ورق و ماهيتابه ها
  • حوله

۱۱٫ ظروف سرويس دهي

هر آشپز خوبي مي داند كه براي تهيه و سرو هر نوع غذا به ظروف (و ظروف) مناسب نياز داريد. شما بايد وسايل كارد و چنگال ، كاسه هاي با هر شكل و اندازه ، رامكين ها ، فنجان ها و ليوان ها را تهيه كنيد. از اندازه هاي مختلف بشقاب و بشقاب مورد نياز خود استفاده كنيد و سپس شكستگي را در نظر بگيريد. براي هر احتمالي آماده باشيد!
اينها انواع اصلي ظروف پذيرايي است كه بايد براي رستوران خود تهيه كنيد:

ظروف ظرفشويي: بشقاب ، بشقاب ، كاسه ، بشقاب و كاسه سرو.

ظروف شيشه اي: شراب ، كوكتل ، آبجو ، آب ، دسر و ليوان هاي مخصوص.

ظروف مسطح: چاقو ، قاشق ، چنگال ، ظروف پذيرايي

لوازم جانبي ظروف غذاخوري: بشقاب شارژر ، رامكين ، فنجان سس ، ظروف دسر ، روكش بشقاب ، بشقاب نان و كره ، ليوان قهوه ، ليوان چاي و نعلبكي

ظروف نمايش: سبد ، پيش غذا و غذاهاي مزه دار.

ملحفه: دستمال پارچه اي و روميزي.

ميزان ظروف پذيرايي كه بايد خريداري كنيد كاملاً به اندازه رستوران و انواع غذاهايي كه مي خواهيد سرو كنيد بستگي دارد.

قبل از سفارش دادن تمام ظروف مورد نياز رستوران و فست فود از خود سوالات زير را بپرسيد:

نرخ گردش جدول شما چقدر است؟

چند صندلي در رستوران شماست؟

چه نوع ظروفي را سرو مي كنيد؟

در شلوغ ترين روزها و اوقات خود انتظار چند نفر را داريد؟

محبوب ترين غذاهاي شما كدامند؟

آن بشقاب هاي محبوب به چه نوع ظروف سفالي نياز دارند؟

اين به شما كمك مي كند تا محاسبه بهتري از مقدار هر نوع ظروف سفالي كه بايد خريداري كنيد ، انجام دهيد.

۱۲٫ ظروف ذخيره سازي

يك رستوران موفق بايد در به حداقل رساندن اتلاف مواد غذايي كارآمد باشد. اين به معناي داشتن ظروف نگهداري مواد غذايي مناسب و ايجاد بهترين روش ها با كارمندان است. به دليل انواع مختلف مواد غذايي كه در طي فرآيند پخت و پز استفاده مي شود ، داشتن مجموعه اي از ظروف ذخيره سازي ضروري است.

حتماً مواد اوليه خود را ذخيره كنيد:

ترد سبزيجات: براي تازه نگه داشتن محصولات عالي است.

سطل هاي بزرگ مواد تشكيل دهنده: از اين مواد براي ذخيره مواد خشك مانند آرد به صورت فله استفاده كنيد.

قوطي هاي آشپزخانه: براي ذخيره مقادير كمي از مواد مانند قهوه يا شكر مفيد است.

جعبه هاي دوغ: اين ها براي ذخيره خمير نان پخته شده ساخته مي شوند و اگر قصد پختن نان يا دسرها را داريد به كار شما مي آيند.

ظروف نگهداري مواد غذايي: آنها را در هر شكل و اندازه ذخيره كنيد. هرگز نخواهيد فهميد كه چه وقت به آنها احتياج داريد.

سرانجام ، مواردي مانند نوار نقاب و نوار چسب يا سازنده برچسب را تهيه كنيد. هر زمان كه برچسب زدن موارد يا شناسايي بهترين آنها قبل از تاريخ داريد ، اين كار مفيد خواهد بود.

۱۳٫ سينك ظرفشويي

سينك ظرفشويي ، تهيه غذا و شستن دست در رستوران شما به سه منظور استفاده مي شود. به طور كلي ، براي تأمين الزامات بهداشتي و ايمني ، احتمالاً به حداقل حداقل نوع سينك ظرفشويي و ماشين ظرفشويي تجاري نياز خواهيد داشت.

اين انواع مختلفي از سينك ظرفشويي ها است كه شما ممكن است در رستوران خود نياز داشته باشيد:

سينك ظرفشويي

سينك ظرفشويي ها در اندازه هاي گوناگوني ارائه مي شوند و مي توانند به بازي سينك ظرفشويي آشپزخانه تنوع دهند. اگر چند محفظه را انتخاب كنيد ، مي توانيد از هر سينك براي فعاليت خاصي مانند شستشوي سبزيجات يا شستن دست استفاده كنيد.

غرق ميله

اين نوع سينك ظرفشويي معمولاً براي سهولت استفاده در سطح پايين تري قرار مي گيرد و اغلب براي تخليه نوشيدني ها و بسياري از كاركردهاي ديگر مورد استفاده قرار مي گيرد. همچنين اغلب مجهز به دندانه دار كردن سرعت است تا در هنگام آماده سازي نوشيدني به راحتي براي باربك يا متصدي بار دسترسي داشته باشيد.

سينك هاي دفع زباله

اين سينك ها مجهز به سيستم دفع زباله هستند. اطمينان حاصل كنيد كه سيستم دفع را هنگامي كه استفاده نمي شود تحت پوشش قرار دهيد.

سينك مربوط به شستشوي دست پرسنل

همانطور كه از نام آن برمي آيد ، اين غرق ها به طور كلي كوچكتر هستند و هدف اصلي آنها اين است كه به كارمندان اجازه دهند دست خود را بشويند ، و ديگر غرق ها را آلوده نكنند.

سينك ظرفشويي متحرك

اين يا مي تواند غرق با تخليه ، بدون شير آب و يا چرخ دستي هاي شستشوي دستي با مخازن آب باشد. اينها عمدتا توسط فروشندگان فضاي باز يا تلفن همراه استفاده مي شود.

۱۴ . سيستم نمايش آشپزخانه (KDS)

بگذريم ، آشپزخانه ها شلوغ هستند. فرياد زدن سفارشات و ارسال يادداشت هاي دست نويس بين جلو و عقب خانه مي تواند يك شب پرهياهو را بيشتر پرتنش كرده و جاي بسياري از اشتباهات را باز بگذارد. اين امر باعث مي شود سيستم هاي نمايش آشپزخانه (KDS) به يك افزودني عالي براي هر رستوران پشت در خانه تبديل شود.

با استفاده از KDS ، كاركنان پشتيبان خانه شما بدون هيچ گونه سردرگمي و به موقع به سفارشات دسترسي پيدا مي كنند. سفارشات مي توانند به راحتي اصلاح و نمايش داده شوند و به كاركنان آشپزخانه شما تمام اطلاعات لازم براي تكميل صحيح نظم و به موقع را مي دهند.

با KDS مانند LDSpeed’s KDS ، مي توانيد سفارشات برگشت را با زمان بليط و سفارشات كد رنگي پيگيري كنيد تا ببينيد چه چيزي در حال پخت و پز است و چه آماده است. اين به كاركنان شما اين امكان را مي دهد تا به درستي سفارشات را مديريت كنند و در طول شب در بالاي همه چيز بمانند. KDS شما جايگزين نياز به چاپگرها و بليط هاي كاغذي مي شود و باعث مي شود تجارت شما كارآمدتر و در عين حال پايدار باشد.

با استفاده از KDS مي توانيد اطمينان حاصل كنيد كه مهمانان هر بار آنچه را كه سفارش داده اند دريافت مي كنند.

۱۵٫ سيستم نقطه فروش (POS)

سيستم نقطه فروش (POS) بخشي از مغز كار شما در رستوران است. شما براي پيگيري همه امور از سفارشات و معاملات گرفته تا مديريت و گزارش روابط مشتري با آن نياز داريد.

هنگام جستجوي POS ، سوالات زير را از خود بپرسيد تا مطمئن شويد بهترين POS براي شماست:

آيا بصري است؟ POS كاربر پسند كه يادگيري آن آسان باشد ، هنگام آموزش كاركنان مفيد خواهد بود. يك سيستم بصري كارمندان شما را راضي نگه مي دارد و اشتباهات را به حداقل مي رساند.

آيا قابل تنظيم است؟ هر رستوران يكسان نيست و POS شما نيز نبايد. يك شركت POS پيدا كنيد كه مايل باشد با رستوران شما كار كند و POS را از آن خود كند.

آيا ويژگي هاي آفلاين را ارائه مي دهد؟ تصور كنيد اينترنت شما خراب است. شما يك POS با حالت آفلاين كاملاً ويژه خواهيد داشت كه به شما امكان دهد بدون وقفه خدمات خود را ادامه دهيد.

آيا قابليت هاي مديريت ارتباط با مشتري را دارد؟ برقراري ارتباط با مشتريان كليد موفقيت رستوران شماست. به دنبال يك POS با قابليت CRM مانند ايجاد پروفايل مشتري ، تبليغات و برنامه هاي وفاداري باشيد.

آيا موبايل است؟ ارائه بهترين خدمات بايد با POS شما آسان باشد. شما مي خواهيد POS مبتني بر cloud داشته باشيد كه به شما امكان مي دهد مشتريان خود را در هر مكاني كه نشسته اند ، در محل خدمات ارائه دهيد.

آيا قابليت هاي چند فروشگاهي را ارائه مي دهد؟ اگر مالك چندين مكان هستيد يا به فكر افزودن مكان دوم هستيد ، داشتن POS كه با رشد مي تواند رشد كند زندگي شما را آسان تر مي كند و انتقال را يكپارچه مي كند.

آيا ارائه گزارش مي دهد؟ دانستن اعداد و ارقام موجود در كسب و كار به شما كمك مي كند تا هوشمندانه تصميمات تجاري خود را بگيريد. POS را پيدا كنيد كه داده هايي مانند گزارش هاي پايان روز ، گزارش كاركنان و موارد ديگر را ارائه دهد.

آيا آنها پشتيباني مي كنند؟ بگذريم ، صنعت رستوران پر از انحنا است. شما POS مي خواهيد كه در صورت نياز بيشتر به پشتيباني روزانه ۲۴ ساعته ارائه دهد.

با استفاده از Lightspeed مي توانيد از رديابي كار و رسيدگي به معاملات گرفته تا شخصي سازي منوها و ايجاد نمايه مشتري ، همه امور را مديريت كنيد. در حالت ايده آل ، شما يك POS مي خواهيد كه به شما كمك كند با كارايي بيشتر و نه سخت تر ، به شما فرصت بيشتري براي امور مهم بدهد.

۱۶٫ گرمكن غذا

براي گرم نگه داشتن سس ها و ساير غذاهاي آماده در طول سرويس ، به يك ميز بخار نياز داريد. با اين كار غذا در ظروف فلزي ساعت ها در دماي مطمئن گرم مي شود.

۱۷٫ وسايل شستشو

در تميز نگه داشتن آشپزخانه تجاري شما صابون و آب تمام آنچه كه شما نياز داريد نيست.

اين محصولات را تهيه كنيد تا اطمينان حاصل كنيد كه آشپزخانه شما كدگذاري هر شيفت را انجام مي دهد:

برس مخصوص مشبك هاي شما
ماپس
اسفنج
ژنده پوش
محصولات تميز كننده تجاري

۱۸٫ سنگ تراش يا چاقو تيز كن

شما يك ميليون پول در ظروف آشپزخانه خود سرمايه گذاري كرده ايد و همه مي دانند كه بهترين چاقوها در حالت تيزتر بهتر كار مي كنند. براي نگه داشتن چاقوها به شكل نوك تاپ ، بايد روي تراش سنگ ها سرمايه گذاري كنيد. ممكن است بخواهيد بيش از يك در آشپزخانه داشته باشيد. اين اطمينان خواهد داد كه پرسنل آماده شما هميشه مي توانند با بهترين چاقوهاي با كيفيت خرد ، آماده و هر كاري را كه لازم دارند انجام دهند.

۱۹٫ مايكروويو

با وجود تمام تجهيزات آشپزخانه مورد نياز براي راه اندازي رستوران ، مايكروويو اغلب فراموش مي شود. اما احتمال اينكه شما در آشپزخانه خود تك تك چيزها را از ابتدا پخت نمي كنيد و به مايكروويو تجاري احتياج داريد.

مايكروويوها در مورد پخت بخار ، گرم كردن مجدد وسايل از قبل پخته شده و يا يخ زدايي مفيد خواهند بود. خط پايين: شما به يكي نياز خواهيد داشت.

۲۰٫ يخ ساز

خواه در نوار نوشيدني سرو كنيد و يا مطمئن شويد كه هر مهمان هنگام نشستن يك ليوان آب سرد داشته باشد ، به يك دستگاه يخ ساز خوب احتياج خواهيد داشت. به دنبال دستگاه يخي باشيد كه دائماً يخ را در سطل آشغال پخش مي كند تا كاركنان شما بتوانند هميشه از آن استفاده كنند.

۲۱٫ گريل گازي يا برقي

همه مي دانند كه استيك يا برگر كامل از يك كباب پز (كه به آن گريلد نيز معروف است) مي آيد. بهترين ها با يك سطح توري تخت اضافه شده براي ساخت پنكيك يا كباب ساندويچ مناسب هستند.

مسئله اصلي در انتخاب كوره براي رستوران شما احتمالاً فضا خواهد بود. اگر تراس در فضاي باز داريد ، مي توانيد يك كوره در فضاي باز تجاري را انتخاب كنيد ، اما در غير اين صورت ، احتمالاً كوره داخلي را خريداري خواهيد كرد.

اگر داشتن يك كوره براي نوع آشپزي شما مهم است ، هنگام برنامه ريزي براي چيدمان رستوران ، حتماً فضاي آن را ايجاد كنيد.

چگونه تجهيزات فست فود و رستوران خود را تهيه كنيم؟

تجهيزات رستوران گران است و هزينه ها مي تواند به سرعت اضافه شود ، به ويژه هنگامي كه مجبوريد همه وسايل بزرگ را در وسايل كوچكتر مانند ظروف و تجهيزات ايمني خريداري كنيد. براي كمك به هزينه ها ، صاحبان رستوران ها اغلب به گزينه خريد جديد در مقابل خريد تجهيزات رستوران دست دوم نگاه مي كنند. مانند همه موارد موجود در اين تجارت ، هر يك از گزينه هاي مثبت و منفي نيز دارد.

مزاياي خريد تجهيزات رستوران دست دوم

اين مي تواند شامل هزينه كم ناشي از استهلاك باشد – به محض اينكه اجاق گاز مانند يك ماشين از نمايشگاه بيرون مي رود ، ارزش خود را از دست مي دهد بنابراين حتي اگر به سختي استفاده شده باشد مي توانيد مقدار زيادي بدست آوريد. بعلاوه ، با توجه به ميزان بالاي خرابي در اين صنعت ، مي توان به راحتي وسايل مورد استفاده را با قيمت عالي يافت.

معايب خريد تجهيزات رستوران دست دوم

مي تواند خسارات پيش بيني نشده و بدون ضمانت را شامل شود – شما مسئول خسارات آنجا هستيد. علاوه بر اين ، هنگام انتخاب استفاده شده ، مقدار و تعداد كمتري داريد.

هنگامي كه نوبت خريد جديد در مقايسه با دست دوم مي رسد ، اولويت ها را در نظر داشته باشيد و به خاطر داشته باشيد كه برخي از موارد ايده بهتر استفاده شده (اجاق گاز) نسبت به موارد ديگر (فريزر) است.

و وقتي تصميم مي گيريد كه زمان خريد فرا رسيده است ، انواع تامين كننده هاي خرده فروشي و همچنين تأمين كنندگان آنلاين بايد در نظر بگيرند:

تجهيزات مناسب رستوران خود را پيدا كنيد

هر رستوران متفاوت است و بسته به نوع غذاها و مشترياني كه به دنبال آن هستيد نيازهاي خاصي خواهد داشت. به عنوان صاحب يا مدير رستوران ، هنگام جستجوي تجهيزات براي شروع ، بايد نيازها و اولويت هاي شخصي خود را در ذهن داشته باشيد.

انجام تحقيقات و همچنين مقايسه و بررسي نظرات بهترين راه براي شروع جستجوي برخي از محصولات با قيمت بالاتر مانند يخچال و اجاق گاز شما خواهد بود. دانستن اينكه قبل از موعد به چه چيزهايي نياز داريد ، و تهيه ليستي از تمام تجهيزات مختلف به شما كمك مي كند تا نياز خود را در صورت نياز به تقاضاي تأمين مالي و وام ، به صورت خاص درآوريد.

 

امتیاز:
بازدید: 20
برچسب:
:
[ 1399/9/15  ] [ ۱۴ ] [ surmysuu ] [ ]

فست فود و صنايع غذايي مربوط به آن همچنان در حال رشد هستند با وجود خطرات بهداشتي مرتبط با آن لذت خوردن فست فود اجتناب ناپذير است و اين نشان دهنده ي اهميت راه اندازي يك فست فود و كافه رستوران مي باشد . درك مصرف كنندگان از غذاهاي فست فود ديگر محدود به خدمات سريع و راحتي در خوردن آن نيست بلكه مفهومي دوگانه ظهور كرده است كه مبتني بر فستيوالي از غذاهاي سنتي و فست فود با تاكيد بيشتر بر طعم ، كيفيت ، و ايده مكان هايي است كه فست فود ارائه مي دهند كه اين ايده ها در راه اندازي فست فود و رستوران و كافه سيار تاثيرگذار است. راه اندازي يك كافه رستوران يا فست فود يك روياي كارآفريني  بسيار محبوب است اما اين در واقع دور از رويا و دسترس نيست. اين كار دشوار نياز به اراده ي بالايي دارد كه اغلب به انجام ميرسد.در حاليكه چشم انداز و نبوغ ، كليدي براي راه اندازي فست فود و رستوران مي باشد براي تبديل جاه طلبي به موفقيت نيازمند تحقيق ، برنامه ريزي ، سرمايه تمركز كاري و پشت كاري هستيد.

6 نكته مهم در راه اندازي فست فود

آيا تجهيزات راه اندازي فست فود با تجهيزات رستوران متفاوت است؟ 

 

در ادامه به ۶ نكته مهم در راه اندازي فست فود مي پردازيم ، با ما همراه باشيد:

۱٫ خوب تحقيق كنيد

از آنجا كه تجارت و راه اندازي فست فود رقابتي بسيار تنگ و فشرده مي باشد ، بسيار مهم است كه تحقيق خود را انجام دهيد با مشورت با كسي كه قبلاً اين كار را انجام داده است شروع كنيد . شبكه هاي اجتماعي مربوط به فست فود را دنبال كنيد . مانند كانال هاي تلگرامي فست فود ، اسنپ فود ، و نت برگ. آنجا محل خوبي براي استفاده از تجربيات و فكر افراد شاغل در اين حوزه است.

براي راه اندازي فست فود و رستوران سعي كنيد آنچه را كه باعث رونق و فروش اين حرفه ميشود پيدا كنيد . چه كاري نميكنند و چه كارهايي انجام ميدهند. اگر فست فود و رستوراني شكست خورده است دلايلش را بپرسيد . به عنوان مثال يك ساندويچ بمبي يا يك سلف سرويس يا يك كافه رستوران راه اندازي كنيد  . تمركز بر ارائه يك محصول منحصر به فرد و با كيفيت يك ايده موفق براي راه اندازي فست فود مي باشد . بيشتر از همه وقت خود را صرف كنيد و بعد از تحقيق تعيين كنيد كه چه قيمت هايي را مشتريان شما تحمل ميكنند ؟ آيا توان رقابت با ديگران در قيمت ها را داريد؟

رستوران و فست فود شامل يك كسب و كار است كه غذاهايي از قبيل ساندويچ ، همبرگر، مرغ سوخاري ، سالاد ها ، پيتزاها را به مشتريان ارائه ميدهد براي راه اندازي رستوران و فست فود قبل از شروع بايد موارد خاصي را در نظر بگيريد.

۲٫ نوع غذا فست فود

قبل از راه اندازي كافه رستوران و فست فود بايد نوع غذايي كه ارائه خواهيد داد را با تحقيق و مطالعات جامع و محلي انتخاب كنيد به عنوان مثال مترو ، ساندويچ سرد با سبزيجات تازه سرو ميكنيد يا  KFC متخصص مرغ سوخاري مي باشد شما با در نظر گرفتن محل كسب و نوع مشتريان خود اقدام به ارائه ي گلچيني از انواع غذاهاي محبوب آن منطقه داشته باشيد تا سهم بيشتري از بازار را به خود اختصاص دهيد.

۳٫ نمايندگي فروش يا مستقل؟

براي جواب به اين سوال كه آيا راه اندازي فست فود با سبك و سياق مستقل بهتر است يا يك نمايندگي فروش. بايد به سرمايه اوليه ي خود نگاهي بياندازيم گاهاً ايجاد شعبه ي نمايندگي يك برند هزينه بالا فست فودتري نسبت به فست فود مستقل دارد و براي راه اندازي آن توان مالي ما كفايت نميدهد.

انتخاب مكان فست فود

محل كار عامل مهمي است كه قبل از راه اندازي فست فود و رستوران بايد به آن بپردازيد و در تعيين تعداد مشتريان بسيار دخيل است. اگر رستوران و فست فود شما در يك محل خلوت با ديد كم راه اندازي شود احتمالاً تجارت شما موفق نخواهد بود. بزرگراه ها ، خيابان هاي تجاري ، مراكز خريد و نزديك به ديگر رستوران هاي فست فود ، محل مناسبي براي راه اندازي يك كافه رستوران و فست فود خواهد بود. مراكز تفريحي و دانشگاه ها نيز گزينه هاي مناسبي ميباشند.

تجهيزات فست فود و دكوراسيون فست فود

تجهيزات و دكوراسيون به طور معمول بيشترين هزينه را براي راه اندازي كافه رستوران و فست فود در بر دارد كه شامل دكوراسيون بيروني و دروني و آشپزخانه است كه در انواع رستوران ها با مبالغ متفاوتي به اتمام ميرسد.

 

پرسنل فست فود

در راه اندازي كافه رستوران و فست فود كاركنان و نوع خدمات مردمي و انساني به مشتريان به همان اندازه و به موازات تجهيزات و دكوراسيون تاثير گذار است . خدمات ضعيف قطعاً از ورود مشتريان جلوگيري خواهد كرد و رستوران شما به نتيجه اي نخواهد رسيد . پول اضافي براي استخدام افراد با كيفيت براي كار صرف كنيد تا با فروش بيشتر جبران مافات شود.

امتیاز:
بازدید: 40
برچسب:
:
[ 1399/7/6  ] [ ۱۴ ] [ surmysuu ] [ ]

صنعت غذايي فست فود امروزه بسيار پر رونق و علاقه مندان زيادي پيدا كرده است . مهمترين پيش نياز در راه اندازي فست فود ، خريد تجهيزات با كيفيت است . پس از مشخص كردن برنامه ي غذايي فست فودتان بايد براي خريد تجهيزات لازم اقدام كنيد . براي خريد تجهيزات فست فود توليد كننده ها و واسطه هاي زيادي وجود دارند . قطعا پس از خريد تجهيزات به منظور استفاده بهينه تر ، شما نياز به خدمات پس از فروش و گارانتي محصولات داريد و شركت هايي كه به عنوان يك واسطه در اين زمينه فعاليت دارند نمي توانند خدمات خوبي ارائه دهند . از اين رو توليد كننده ها انتخاب بهتري هستند ، لذا بايد دقت كافي در انتخاب توليد كننده ي خوب را داشته باشيد . در ادامه نكاتي را در مورد خريد تجهيزات فست فود مطرح خواهيم كرد با ما همراه باشيد .

نكات مهم در خريد تجهيزات فست فود

1-  دقت در انتخاب تجهيزات فست فود

در راه اندازي فست فود، داشتن تجربه قبلي يا آگاهي كافي در انتخاب تجهيزات مورد نياز مي باشد. انتخاب تجهيزات فست فود شما براساس با نوع غذا ، تعداد غذا و  ابعاد آشپزخانه و عوامل ديگر  است . و تجهيزاتي مانند فر پيتزا ريلي ، فر صندوقي دستگاه هاي كباب تركي،  سرخ كن كنتاكي و سرخ كن سيب زميني جزء تجهيزات پخت فست فود است . همچين شما براي آماده سازي و نگهداري غذاها نيز به تجهيزاتي مانند تاپينگ پيتزا و ساندويچ ،فريزر ميز كاري ، ميز دورچين ، خلال كن ، ميز كار استيل ، خمير گير ، يخچال صنعتي ، گرمخانه شيشه اي ، شوتينگ سيب زميني و ساندويچ  احتياج داريد .

بنابراين با توجه به تنوعي كه در تجهيزات فست فود وجود دارد حتما از تجربه ي شركت توليد كننده استفاده كنيد و از آن ها مشاوره بگيريد . معمولا شركت هاي توليد كننده، تجربه و سابقه ي كافي در اين زمينه دارند و مي توانند خدمات بهينه اي در زمينه ي كشيدن نقشه ، جانمايي ، طراحي و توليد تجهيزات به شما ارائه دهند  و متناسب با نيازتان  و شرايط محيطي تجهيزات لازم را براي شما توليد كنند .

2-  توجه به كيفيت تجهيزات فست فود

تجهيزات فست فود بايد عملكرد بهينه و مناسب داشته باشند براي رسيدن به اين هدف قطعا بايد توليد كننده از مواد اوليه ي با كيفيت استفاده كند و هم چنين روش ساخت بايد با نهايت دقت باشد. كيفيت تجهيزات فست فود به كيفيت مواد اوليه و فرآيند ساخت آن ها بستگي دارد . اكثر دستگاه هاي فست فود  از استيل استنلس ساخته مي شوند .

اينكه از چه نوع و ضخامت ورقي استفاده شود و يا ساير اجزاي ساخت مانند قوطي استيل ، المنت ها، چرخ و … از چه نوعي باشند بستگي به دانش، تجربه ، مهارت و همچنين وجدان كاري شركت توليد كننده دارد . چرا كه بسياري از شركت هاي توليد كننده به هر قيمتي مي خواهند مشتري جذب كنند ، و محصول ارزانتر و با حداقل كيفيت كه كارايي لازم را ندارد، ارائه مي كنند .  لذا بهتر است در خريد تجهيزات فسفود كيفيت را اولويت اول و قيمت را اولويت دوم قرار داد . بنابراين توجه كنيد ، كه قبل از خريد و صرف بودجه تحقيق كنيد و آگاهي لازم را در مورد آن كسب كنيد .

3-  ظرفيت توليد مناسب تجهيزات فست فود

راندمان محصول  نكته مهم ديگر در مورد تجهيزات فست فود است كه بايد متناسب با نياز شما باشد . گاهي اوقات با توجه به فضاي آشپزخانه و هدف شما از استفاده ي آن تجهيزات ، نياز به سفارشي سازي و توليد اختصاصي است . در خريد تجهيزات فسفود حتما به توانايي و دانش شركت توليد كننده توجه كنيد .  

شما بايد از تعداد خروجي و به اصطلاح تعداد مشتريان هر نوع غذا در هر وعده  غذايي آگاهي تقريبي داشته باشيد . بهتر است ظرفيت خروجي تجهيزات فست فود با هم متفاوت است ، در مورد ميزان غذاهايي كه بايد ارائه كنيد تحقيق كنيد و يا برحسب تجارب قبلي ، انتخاب صحيحي از تجهيزات با ظرفيت توليد مناسب داشته باشيد . مي توانيد بابت كسب اطمينان بيشتر به كارخانه يا دفتر فروش آن شركت مراجعه و بازديد حضوري داشته باشيد.

قيمت و خدمات پس از فروش تجهيزات فست فود

به صورت كلي قيمت تجهيزات فست فود بستگي به نوع برند ، سايز و خط توليد شما دارد . اگر شما مي خواهيد فست فود در ابعاد كوچك را راه اندازي كنيد ، ابتدا بهتر است با لوازم قيمت پايين تر كار خود را آغاز كنيد تا اگر كسب و كار شما سود دهي لازم را نداشت ، دچار ضرر و زيان زيادي نشويد . بهتر است در مورد برند هاي مختلف لوازم فست فود تحقيق كرده ، و سپس اقدام به خريد تجهيزلت فسفودكنيد .

اگر از فروشگاه هاي معتبر ليست قيمت تهيه كنيد و پس از مقايسه قيمت ها اقدام به خريد كنيد توجه كنيد كه با خريد تجهيزات نامناسب كيفيت غذاي شما افت خواهد كرد و در اين صورت مشتريان خود را از دست خواهيد داد ، ضرر زيادي خواهيد كرد . بعد از مقايسه قيمت ها، خدمات پس از فروش محصولات را بررسي كنيد ، تا درصورت بروز مشكل بتوانيد محصول خريداري شده را برگشت و يا تعمير نماييد .

آيا از تجهيزات كاركرده فست فود هم مي توان استفاده كرد ؟

براي راه اندازي رستوران فست فود جديد ، لزوما نيازي به تجهيزات فست فود نو نيست. شما مي توانيد تجهيزات فست فود كاركرده با كيفيت مورد استفاده را با قيمت بسيار ارزان خريداري كنيد . قيمت تجهيزات دست اول ، براي كساني كه به تازگي كسب و كار خود را راه اندازي كرده اند، كمي سنگين است . بنابراين با خريد تجهيزات فست فود كاركرده ، مي توانيد از همان امكانات اما با قيمت مناسب بهره مند شويد . 

 خريد تجهيزات فست فود از شركت فسفت فود شاپ

فست فود شاپ ، با همكاري متخصصان و كارشناسان خود در بخش طراحي و راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي رستوران و فست فود و كافي شاپ و هتل ها ، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما مي باشد .

اين شركت با تيم فعال و با انگيزه ، كسب و كار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاري خود با شركت ها و برند هاي معتبر دنيا مي باشند . تهيه لوازم آشپزخانه صنعتي را به ما بسپاريد . براي كسب اطلاعات بيشتر با ما تماس بگيريد .

امتیاز:
بازدید: 70
برچسب:
:
[ 1398/9/24  ] [ ۰۷ ] [ surmysuu ] [ ]

در مقاله هاي قبلي خيلي درباره كليات راه اندازي فست فود گفتيم از مكان راه اندازي فست فود ، هزينه هاي راه اندازي فست فود و دكوراسيون و غيره … تا راه اندازي يه كسب و كار پر رونق . اما امروز در اين مقاله ميخوام براتون از طراحي دكوراسيون و طراحي منو غذايي براي راه اندازي فست فود بگم ، اگه ميخواين مشتري هاتون زيادتر و غذاهاتون لذيذتر باشه حتما اين مقاله رو بخونيد.

در راه اندازي فست فود بايد خلاق و ايده پرداز باشيم تا مشتري بيشتر جذب و سود بهتري كسب كنيم . در چند سال گذشته با تحقيقات فراوان ما به اين نتيجه رسيديم كه قبل از منو ، آشپز ، غذا ، تبليغات و … كه براي راه اندازي يك فست فود مهم است ، طراحي دكوراسيون داخلي و خارجي براي راه اندازي فست فود يكي از عوامل مهم براي جلب مشتري مي باشد.

براي راه اندازي فست فود بايد خلاق و ايده پرداز باشيم

براي راه اندازي فست فود يكي از مهم ترين امور محل راه اندازي فست فود براي شماست. محلي كوچك ، مناسب و مرتب به انتخاب شما با توجه به بودجه شما ؛ دكوراسين داخلي و خارجي جذابي را انتخاب كنيد. در حال حاضر بيشتر دورهمي هاي خانوادگي، تولد ها، جشن هاي كوچك و ملاقاتهاي دوستانه در فست فود ها اتفاق مي افتد . پس هر چه دكوراسيون فست فود شما شيك ، مجذوب كننده و داراي حس آرامش و امنيت به مشتريان باشد جذب مشتري هم براي شما آسان مي شود.

طراحي دكوراسيون خارجي فست فود

اولين چيزي كه مشتري در نگاه اول مي بيند دكوراسيون فضاي بيروني يك فست فود است ، كه جلب توجه زيادي ميكند و باعث كنجكاوي مشتري و ورود به داخل فست فود مي شود . فضاي بيرون را مي توان با گذاشتن محيطي دنج براي نشستن در مقابل فست فود ، طراحي نما ، پاركينگ ، گل كاري و … انجام داد.

طراحي دكوراسيون داخلي فست فود

براي طراحي دكوراسيون داخلي يك فست فود رنگ ها ، نورپردازي ها ، سايه ها ، طراحي سقف و مبلمان هاي مناسب اهميت دارد و بايد طراحي داخلي فست فود محرك و جذاب باشد چون مردم مي خواهند از خوردنشان لذت ببرند . نقاشي ها ، كارهاي هنري ، آويزهاي ديواري و غيره .. ميتوان كلي براي طراحي داخلي فست فود خلاقيت به خرج داد. همچنين سليقه افراد نيز متفاوت است.

فست فودها ميتوانند بر اساس سبك طراحي داخلي مدرن ، صنعتي ، كانتنپوري ، پست مدرن و … ديزاين شوند. استفاده از متريال ها و همچنين رنگ آنها در فست فودها بسيار قابل اهميت است. متريال هاي نظير چوب ، آجر ،بتن و … امروزه در طراحي فست فود هاي مدرن بسيار متداول اند. همچنين استفاده از رنگ هايي نظير قرمز ، نارنجي و ساير رنگهاي اشتها آور ، در فست فودها بسيار رايج است.

بهترين و مناسب ترين مبلمان براي راه اندازي فست فود :

انتخاب درست مبلمان براي يك فست فود فوق العاده ضروري و مهم است. براي انتخاب مبلمان بايد از الگوهاي خاصي استفاده كرد تا از همه نظر متناسب مكان مورد نظر شما باشد و بتواند جذابيت بيشتري از فضاي داخل را به مشتري نشان دهد.

نورپردازي در سقف يكي از مهمترين كارها در يك فست فود مي باشد

سقف فست فود بايد بگونه اي باشد كه هم از نظر طرح و سادگي با فضا و مكان موجود متناسب باشد تا بتوان از نورپردازي مناسبي براي آن استفاده كرد. نورپردازي در سقف يكي از مهمترين كارها در يك فست فود مي باشد ، زيرا جلوه خاصي به فست فود خواهد داد و براي مشتري جلب توجه خواهد كرد. طرح هايي كه بر روي سقف فست فود وجود دارد بايد بگونه اي باشد كه با فضاي موجود متناسب و براي مشتريان الهام بخش باشد تا بتوان با آن ارتباط بر قرار كنند.

نورها براي ايجاد محيطي متفاوت ميتوانند به كار بروند. نورپردازي هاي مختلف مي تواند فضا را باز تر نشان بدهد. و سايه ها مي توانند روي مشتريان تاثير بگذارند. نور روشن ميتواند خوشحالشان كند و نور تاريك ناراحت . فست فودها بهتر است از نور هاي روشن استفاده كنند.

انتخاب رنگ براي دكوراسيون فست فود :

رنگ قرمز يكي از رنگ هاي است كه در فست فود ها بسيار كاربرد دارد. براي انتخاب رنگ دكوراسيون فست فود بسيار بايد دقت نماييد و حساسيت خاصي را نشان دهيد. زيرا اولين چيزي كه باعث جلب توجه مشتري خواهد شد نوع رنگ آميزي در ، ديوار و سقف مكان مورد نظر است. همواره بايد سعي كرد كه تضاد ها را در رنگ آميزي يك فست فود دقت كنيم تا اين تضاد ها جلوه و جذابيت خاصي به مكان مورد نظر بدهند و باعث جلب توجه بيشتر و در نتيجه در آمد بيشتر گردد.

اصول تهيه منو غذايي براي راه اندازي فست فود :

همه ما انسان ها دنبال زيبايي هستيم و هر چيز زيباي نظرمان را جالب ميكند در فست فود ها هم جز دكوراسيون داخلي و خارجي گزينه بعدي منو غذايي فست فود است كه نظر مشتري را جلب ميكند پس بايد تمام سعي خود را بكنيم تا در قدم اول نظر مشتري را جلب كنيم . چون امروزه منو غذايي نقش كليدي دارد حتي در فست فود هاي بين راهي هم منو غذايي حرف اول را ميزند.

طراحي منو غذايي براي راه اندازي فست فود :

مشتري قسمت هاي منو را از بالا به پايين مي خواند تا گزينه مناسب را پيدا كند.پس بايد در طراحي منو اين موارد را رعايت كنيد:

  • غذا ي ويژه بايد جايي در پايين نيمه ليست باشد تا يكي از آخرين غذاهايي باشد كه در ذهن خواننده مي ماند و در ميان ليست غذاهاي ديگر گم نميشود.
  • يك ايده جالب براي راه اندازي فست فود در قسمت منو غذايي گذاشتن عكس غذا كنار نام غذا است كه بيشترجلب توجه ميكند.
  • سعي كنيد تصاوير نه زياد باشند و نه زياد كم تعادل را رعايت كنيد.
  • بايد تمام اطلاعات در مورد غذا منظم و مرتب در منو غذايي قرار داشته باشد.
  • قالب بندي و محتوا كامل و بي عيب بوده و فونت ها و رنگ ها به درستي به كار رفته باشند فونت ها بايد در ارتباط با برند و خوانا باشند.
  • ارائه توضيحات مختصري در مورد مواد اوليه غذا زيرا ممكن است مشتري به مواد غذايي خاصي آلرژي داشته باشد.
  • قيمت گذاري هم در زمان طراحي منو بسيار مهم است.
امتیاز:
بازدید: 72
برچسب:
:
[ 1398/9/16  ] [ ۱۵ ] [ surmysuu ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
امکانات وب